Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi marți, 4 iulie

EVHXF4MUT6
Foto: Lionello DelPiccolo

Se pare că temperaturile înalte și canicula s-au cam potolit, deci nu e nicio frică să ieși din casă și să petreci cât mai mult timp în aer liber! Echipa #diez a făcut o selecție de evenimente, unele te vor energiza, altele relaxa sau inspira. Sperăm să găsești unul pe placul tău și să-ți petreci ziua cât mai frumos.

# Wine Friendly: Degustare ca la Qarte

Vino la o nouă serie de evenimente dedicate culturii de consum al vinului – ”Wine Friendly”, cu genericul ”La vie en rose!”. Cunoscătorii și admiratorii vinurilor de calitate vor avea parte de o degustare a vinurilor albe și rose ca la Qarte. Ești wine-friendly? Intră aici.

# Yoga și meditație de dimineață

Dacă vrei să ai parte de o zi reușită, productivă și liniștită, poți să o începi cu o oră de yoga și meditație. Vino la ora 07.00, în parcul Dendrariu și eliberează-te de gânduri și energie negativă, pentru o zi perfectă. Intră aici și află toate detaliile despre eveniment.

# Film sub stele

Dacă vrei să ai parte de o seară romantică sub stele, să urmărești un film și să socializezi, un grup de tineri te invită să-ți petreci seara în compania lor. Locurile sunt limitate, iar dacă vrei să-ți faci prieteni noi și să-ți petreci seara în așa un mod, intră pe pagina de facebook și înregistrează-te.

# Luung Fern LIVE from Germany

Un tânăr muzician din Germania, Lunng Fern, vine în Moldova și va avea un concert la Art Labyrinth. Acesta a călătorit în toată lumea, cântând prin baruri și la concerte mici, iar acum a ajuns și la noi. Genul de muzică pe care îl va interpreta este clasic, flamenco, gypsy și meditație. În caz că ești interesat, intră pe pagina evenimentului și află tot ce te interesează.

#Frisbee cu Flying Mamaligas

Îți place să joci frisbee? Mâine, la Chișinău, are loc un campionat pentru amatori. Care este locul întâlnirii, regulile jocului, lucrurile de care vei avea nevoie și echipa cu care vei juca, află pe facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente