Inter Milano, aproape de cel mai spectaculos transfer al verii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Internazionale Milano e aproape să dea lovitura pe piaţa transferurilor în această vară: presa din Italia anunţă că echipa lui Spalletti a ajuns la o înţelegere cu Angel Di Maria.

Nerazzurrii s-au chinuit de mai mult timp să îl aducă pe Meazza pe argentinianul de 29 de ani, iar football-italia.net susţine că aceştia vor să îl includă pe Geoffrey Kondogbia în oferta pe care i-o vor face lui PSG.

Se pare că plecarea lui Di Maria ar putea fi influenţată de venirea lui James Rodriguez, jucător dorit de vicecampioana Franţei.

Salariul cu care l-au ademenit milanezii pe Di Maria este de 7 milioane de euro, al doilea cel mai mare din Italia, după cele ale lui Gonzalo Higuain şi Paulo Dybala (7,5 milioane de euro).

Angel Di Maria mai are doi ani de contract cu PSG, unde are un salariu superior, de nouă milioane de euro pe sezon, însă jurnaliştii italieni cred că sud-americanul şi-ar dori o nouă provocare din această vară.

Di Maria se află la Paris Saint Germain din 2015, atunci când a fost transferat de la Manchester United pentru 63 de milioane de euro.

Rosario Central, Benfica şi Real Madrid sunt celelalte cluburi din cariera mijlocaşului în vârstă de 29 de ani.

58 de meciuri a jucat Angel Di Maria în Ligue 1 pentru PSG, în tricoul căreia a marcat 16 goluri.

40 de milioane de euro este actuala cotă de piaţă a lui Di Maria, potrivit transfermarkt.de.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...