Olandez sechestrat în Spania şi drogat timp de 11 zile de o bandă condusă de un român

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un olandez care locuia în nord-estul Spaniei a fost sechestrat, timp de 11 zile, şi drogat de o bandă condusă de un român. Gruparea ar fi cerut familiei victimelor o răscumpărare de 1,5 milioane de euro, potrivit publicației Le Parisien, citată de News.ro.

Potrivit Poliției Regionale, bărbatul, care locuia în staţiunea balneară catalană Lloret de Mar, ar fi fost răpit pe 12 iunie de persoane care s-ar fi dat drept polițiști. Răpitorii şi-ar fi aşteptat victima în apropiere de locuinţa acesteia, l-ar fii lovit, l-ar fi legat la ochi şi l-ar fi băgat în portbagajul unei maşini, sub ameninţarea armei, a povestiti olandezul. După aceea, ei ar fi sunat-o pe soţia victimei şi i-ar fi cerut 1,5 milioane de euro pentru eliberare.

În cele 11 zile în care a fost sechestrat, olandezul ar fi fost în permanenţă sedat. Medicamentele i-ar fi fost administrate de presupusul lider al grupării, un român care a studiat Medicina la Madrid.

Alertată de familie, poliţia a identificat rapid rău-făcătorii şi locul unde era ţinut ostaticul – la Casarrubios del Monte, la aproximativ 50 de kilometri sud-est de Madrid. Soţia ostaticului ar fi stabilit să le dea răpitorilor banii ceruţi pe 22 iunie, în parcarea unui hotel de pe marginea unei autostrăzi.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...