(video) Un Mercedes-Benz S-Class facelift cu autopilot a marcat startul producţiei modelului

Daimler AG a dat astăzi startul producţiei în serie a modelului Mercedes-Benz S-Class facelift, prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Shanghai, în luna aprilie a acestui an. Automobilul de lux va fi asamblat la uzina mărcii din Sindelfingen, Germania.

Vezi şi: (foto/video) Premieră mondială: Mercedes-Benz S-Class facelift

Pentru a marca startul producţiei modelului, primul exemplar făcut, un S-Class în versiune S 560 4MATIC şi vopsit în culoarea metalizată Obsidian Black, a reuşit să meargă până la sfârşitul liniei de producţie fără şofer la volan.

În total, sedanul a parcurs o distanţă de 1.5 kilometri pe teritoriul uzinei cu ajutorul unor camere, radare şi senzori ultrasonici, care au făcut maşina să accelereze şi să frâneze automat, urmărind un itinerar prestabilit în calculator.

Acest sistem de pilotare automată a fost brevetat recent şi urmează a fi îmbunătăţit, după care implementat pe Mercedes-Benz S-Class facelift şi pe alte modele viitoare.

Mercedes-Benz S-Class facelift urmează să ajungă în ţara noastră în toamna acestui an.

Vezi şi: (video) Mercedes-Benz S-Class facelift ni se prezintă în detalii printr-o serie de filmuleţe

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/