(video) Tinerii artiști vor crea artă timp de o săptămână în aer liber. Rezultatul: un festival inedit în Republica Moldova

19424236_1423008851140516_1100291258875649948_n
Foto: Cristian Barancean

Alex Calancea Band vă invită la un festival inedit ce va avea loc în perioada 28 – 30 iulie, în comuna Cuhnești, raionul Glodeni.

Organizatorii și-au propus să aranjeze „o întâlnire” a artei plastice cu muzica sub forma unei tabere de creație pentru artiști și talentele lor. Tabără va începe pe 20 iulie.

Timp de o săptămână, participanții vor fi lăsați să creeze în aer liber. În acest timp, ei vor fi cazați în corturi pe lângă luncile Prutului și hrăniți cu mâncare gătită la cuptor.

Spectatorii vor fi invitați să admire rezultatul taberei de creație, începând cu 28 iulie la festivalul ce se vrea a fi un experiment care scoate în evidență arta-plastică prin muzică și invers. Muzica va suna trei seri la rând, în fiecare seară – diferit.

„Exportăm arta cât mai departe de Capitală, o readucem în locurile unde ea, de fapt, mereu a existat și ne-a inspirat – la sat! Vă invităm la Cuhnești Art Fest și Simpozion de artă în lunca Prutului”, spun organizatorii, care promit să vină ulterior cu detalii.

Între timp, puteți urmări pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente