Percheziții la domiciliul lui Șevciuk: „Brigada” încearcă să intimideze oamenii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul lider de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, susține că vineri au fost efectuate un șir de percheziții la domiciliul său, mai exact, în apartamentul și casa părinților săi din Străiești, Transnistria. Acesta califică acțiunile drept ilegale, mai ales că, potrivit lui, rudele sale au fost amenințate și supuse interogatoriului.

„Ieri au efectuat percheziții ilegale în baza unei cauze penale ilegale: în apartamentul meu, în casa din Stroiești, în apartamentul părințior, nu au uitat nici de locuința mătușii. Au sosit în Străiești cu polizoare unghiulare. Este clar, ordine… Dar de ce au amenințat oamenii, care aveau grijă de casă în lipsa mea?”, a scris Evgheni Șevciuk pe o rețea de socializare.

Fostul lider al regiunii transnistriene consideră că perchezițiile au fost o umilire organizată special pentru a intimida apropiații săi.

„Umilirea demonstrativă și organizată a părinților mei arată metodele folosite de persoanele, care se tem să-și piardă puterea și nu pot rezolva problemele regiunii transnistrene. Important este faptul că că prin acest circ organizat, „brigada” încearcă să intimideze oamenii, pentru ca aceștia să tacă și să rabde”, mai adaugă Șevciuk în postare.

Amintim că fostul lider transnistrean Evgheni Şevciuk se află pe malul drept al Nistrului unde a fugit de urmărirea în dosarul deschis pe numele său în regiunea separatistă pentru spălarea fondurilor publice în proporţii deosebit de mari. Aceasta a recunoscut chiar Şevciuk, prin intermediul paginii sale de Facebook, care se declară persecutat la comanda lui Victor Guşan, proprietarul grupului „Sheriff”, care deţine şi echipa de fotbal cu acelaşi nume.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...