Jaf ca-n filme: A spart un safeu, a amenințat paznicul și a furat băuturi alcoolice

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr de 23 de ani, locuitor al satului Ciutulești, raionul Florești, fiind suspectat de jaf a fost reținut de angajații Inspectoratului de Poliție Florești. Acesta riscă să-și petreacă următorii 6 ani în închisoare.

În urma măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit că, suspectul, în noaptea de 24 iunie curent, a pătruns în incinta unei baze de odihnă din satul Hârtop, raionul Florești și prin deteriorarea safeului a sustras un pistol și o armă de vânătoare.

În momentul comiterii acțiunilor sale ilegale, suspectul a fost surprins de către paznic, însă tânărul l-a amenințat și a sustras din vitrina barului băuturi alcoolice și produse alimentare în valoare de 2.000 lei.

Arma de vânătoare a fost depistată la scurt timp, fiind abandonată la ieșirea din sat, iar pistolul a fost depistat la suspect.

În privința tânărului, oamenii legii au eliberat un mandat de arest, pe un termen de 30 de zile. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, iar bărbatul riscă 6 ani de închisoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...