Sărbătorește 50 de ani de la cea mai drăgăstoasă vară – Summer of Love – cu muzică pe vinil

summer3
Foto: Vanity Fair

1 iulie, 17:00, Tucano Coffee Costa Rica, flori în păr și în suflet. Ești așteptat cu mult drag și dor.

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de la evenimentul din San Francisco – Summer of Love (dacă nu ai auzit de eveniment, poți să-i întrebi pe părinții tăi, sau să citești aici).

Summer of Love a fost un fenomen social de amploare, care a avut loc în 1967, un manifest pentru dragoste față de umanitate, un manifest împotriva războaielor și a conflictelor politice, un manifest pentru libertate, iubire, pace, respect, libera exprimare, independență și dorința de a face această lume un piculeț mai bună. E un eveniment al mișcării hippie, care a durat peste 4 luni, desfășurat cu multă muzică bună, flori și dragoste.

„Filosofia noastră Love. Peace. Coffee. a fost inspirată din aceeași cultură hippie, care ne motivează să fim mai pozitivi, mai luminoși și să dăruim dragoste.

Pentru a sărbători evenimentul într-un mod mai deosebit ne-am gândit să testăm noua terasă de la Tucano Coffee Costa Rica, strada Pușkin în intersecție cu strada București, să-i batem terenul și să vedem cam câtă lume bună încape în cei câțiva metri pătrați, așa că vom avea nevoie de ajutorul tău. E un loc colorat și plin de viață, perfect pentru a celebra dragostea, pacea și libertatea.

summer2

Astfel, te așteptăm pe 1 iulie, începând cu ora 17:00, cu muzică bună-bună pe vinyl, oferită de Gonzo Deliriumovici, Katana, Cold Brew Tonic răcoritor, bere artizanală și multe alte bunătăți” spun organizatorii evenimentului.

Detalii despre eveniment pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente