Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi marți, 27 iunie

main

Marți este o zi perfectă în care să mergi la un eveniment drăguț, să vezi un spectacol interesant sau să culegi și să mănânci agriș delicios direct de la producător. Weekendul abia a trecut, iar noi suntem plini de forță pentru restul săptămânii. Crezi și tu la fel? #diez a făcut o selecție de evenimente care se potrivesc perfect cu o zi de vară călduroasă.

#Drumul fructelor. La cules agriș 

Pofta vine culegând. Drumul Fructelor anunță o plecare exotică! La cules agriș. Da, da, se anunță să fie dulce – acrișor. Hai cu noi la Negureni, r. Telenești. Acolo, vei putea descoperi un nou producător agricol, vei degusta din cele mai bune pomușoare și vei schimba rutina zilnică pe o doză de vitamina D. Dacă vrei să savurezi toate astea marți seara, găsești toate detaliile pe facebook. 

#Nopțile Pianistice la Filarmonică

Complexul muzician Cristian Florea va reveni în fața adevăraților melomani în seara de 27 iunie, ora 19:00, pe scena Filarmonicii Naționale, de această dată, în calitate de dirijor al Orchestrei Naționale de Cameră a Republicii Moldova. Alături de el vor evolua alte nume notorii de pe arena muzicii clasice internaționale: Nima Sarkechik, Claudia Peres (Mexic-Franța), dar și talentata pianistă din Moldova, Nadejda Erhan. Pentru o seară relaxantă în compania muzicii clasice, vezi aici toate detaliile.

 # COCO Chanel – Oglinzi

Pentru că vara este cel mai fierbinte anotimp, Teatrul Geneza Art a decis să pună pe jar publicul spectator și să încheie stagiunea a VII-a cu o premieră promițătoare „Coco Chanel”! Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Dacă ești un iubitor de teatru și vrei să vezi un spectacol ieșit din tipare, află unde și când va avea loc pe facebook.

#Buchet de gherbere

Florile ne încântă ochii şi ne ridică dispoziţia. Marți ai ocazia să te relaxezi la o ședință de pictat buchete de gerbere colorate. Pentry asta, ai nevoie de carton colorat, guașă, pensule și un pahar cu apă, care vor fi incluse în prețul biletului de 60 de lei. Dacă ești pasionat de pictură, află totul despre eveniment pe pagina oficială de facebook. 

# Movie Night

Ce poate fi mai relaxant într-o zi de marți decât vizionarea unui film cu prietenii în aer liber? Vino la Casa Pogor la ora 20.oo, pe lângă film vei asculta muzică în aer liber, vei mânca popcorn și vei bea limonadă delicioasă pregătită de organizatori. Evenimentul va avea loc la iarbă verde, deci nu uita să-ți iei păturica de-acasă! Toate detaliile, aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente