Caisîn Ana din Floreşti a prins pentru a doua oară şansa câştigului de la Jurnal TV. Femeia nu s-a oprit din cursa pentru cei 10 mii de lei şi a continuat insistent să creadă că va reuşi să atragă norocul de partea ei şi în sezonul 4 „Priveşti şi Câştigi!”.

Din primul câştig şi-a luat pompă de apă, necesară pentru fântâna din curtea casei. Iar suma care le-a îmbogăţit bugetul familiei de curând va fi cheltuită tot pentru necesităţile casnice. 

Alţi 10 000 de lei au ajuns în familia unui pompier. Maria Rotaru, gospodina casei, a transmis mesaje constant pentru ca să-şi convingă soţul, mai sceptic din fire, că miracolele se întâmplă atunci când te aştepţi mai puţin. 

Maria Rotaru este mamă a trei copii şi o soţie iubitoare care a făcut o familie întreagă să creadă în noroc. Împreună cu soţul ei Igor vor duce la capăt planuri mai vechi, bucurându-i pe toţi ai casei. 

De luni până joi, Jurnal TV îşi premiază cei mai fideli telespectatori! Aşa că înscrieţi-vă în cursă! Tot ce aveţi de făcut e să prindeţi parola zilei afişată pe ecran, s-o expediaţi printr-un sms la numerele scurte 5055 sau 5050, iar cei 10.000 de lei pot ajunge în posesia dumneavoastră!