În urma ploilor de vineri, doi copii și-au pierdut viața, iar un al treilea a ajuns la spital

19399981_1554988654553232_2704394558682745672_n

Serviciul Situațiilor Excepționale anunță că în urma ploilor, mai multe fire electrice au căzut la pământ. În aceste condiții, pe parcursul a două zile, doi minori și-au pierdut viața, după ce s-au jucat pe acele porțiuni cu fire electrice căzute și au fost electrocutați, iar un al treilea minor a ajuns la spital cu arsuri. 

S-a întâmplat în satul Sărata Galbenă, raionul Hîncești și în satul Volontiri, raionul Ștefan Vodă. Echipele specializate Gas  Natural Union Fenosa lucrează în teren pentru restabilirea energiei electrice. Întrucât, există sectoare, unde mai multe fire electrice au căzut la pământ, persistă un real pericol de electrocutare, mai ales în cazul în care aceste căderi de fire nu sunt semnalate de către cetățeni către dispeceratele Gas Natural Union Fenosa.

În aceste condiții, autoritățile roagă părinții să își supravegheze copiii, pentru a nu-i expune pericolului și să nu îi lase să se joace pe câmp, în condițiile în care s-ar putea să mai existe fire electrice doborâte. Mai mult, cetățenii sunt rugați, în cazul în care observă astfel de fire, să apeleze numărul de telefon al Dispeceratului Gas Natural Union Fenosa – 022431352 sau la numerele de telefon de la dispeceratele din teritoriu și la Serviciul de urgență 901.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente