Jucătorii echipelor finaliste au declarat că doresc să învingă în meciul final, care va avea loc miercuri, cu începere de la ora 19 la Futsal Arena din Ciorescu.

Vom lupta pentru victorie! Acesta a fost scopul enunţat de jucătorii şi conducerile formaţiilor Progres Chişinău şi Râmbcom Căuşeni la conferinţa de presă, care a avut loc la sediul FMF. 

ANATOL MARINESCU, antrenor-jucător FC Râmbcom Căuşeni:
Ei sunt favoriţi, dar în sferturi de finală, cu Atletico, ei au fost favoriţi, am trecut de ei. Am trecut de Olimpia, asta înseamnă că nu este nimic imposibil. Cu această poftă de fotbal o să jucăm şi mâine.

VASILE ŢUGUŢCHI, jucător FC Rîmbcom Căuşeni:
Este prima noastră finală şi toţi băieţii sunt bucuroşi că am ajuns în stadiul final. Suntem poate într-un fel uimiţi că am avut aşa o prestaţie bună. Mâine sper să prestăm un joc foarte bun, ambele echipe, un joc frumos. Cu toată ambiţia şi dăruirea, să luăm şi cupa. 

DORIN COCEBAN, antrenor-jucător FC Progress:
Îi felicit pe adversarii noştri de mâine cu calificarea în finală. Cred că este un mare succes pentru ei. Le doresc succes şi sper să fie un meci pe cinste.

SERGIU NICOLAICIUC, jucător FC Progress Chişinău:
Cred că va fi un meci bun. Ne ştim foarte bine cu băieţii, ne-am antrenat, cred că va fi un meci bun.

Conducerea Asociaţiei Moldoveneşti de Fotbal în Sală a dat asigurări că totul este pregătit pentru marea finală.

ALEXANDRU BURLAC, preşedintele AFSM:  
Suntem pregătiţi foarte bine, sala este pregătită. Deja mai mult de 300 de bilete sunt vândute deja. Întotdeauna noi aşteptăm mulţi spectatori. Doresc echipelor succes!

Jucătorii ambelor formaţii îşi doresc prestigiosul trofeu, aşa că lupta se anunţă a fi aprinsă.