10 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 22 iunie

summer

Dacă clipiți mai greu, s-ar putea să scăpați din vedere luna iunie, astfel echipa #diez a pregătit o listă de evenimente pentru joi, 22 iunie, ca să mai savurați un pic din această lună.

#1. Wine Friendly: La vie en Rose

Sunteți invitați la o nouă serie de evenimente dedicate culturii de consum al vinului – ”Wine Friendly”, cu genericul „La vie en rose!”. Campania este organizată de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea partenerului său strategic, Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei.

Cunoscătorii și admiratorii vinurilor de calitate vor avea parte de degustări, ghidate de somelieri certificați, care vor prezenta vinurile albe și rose.

Sunteți așteptați la data de 22 iunie, ora 19:00, în incinta localului Pani Pit pentru a asculta povestea vinurilor albe și rose alături de somelierul Snejana Muntean. Detalii în eveniment. 

#2. Humor Vibes – Stand Up show & Concert Acoustic

Humor Vibes – un show ultra-mega-super-funny (serios???), prezentat de fantasticii Comedianţi „Stand Up MD”. E imposibil să-i asculți fără hohote – pentru că sunt aproape deţinătorii Marelui Premiu – Şikotka 2017; Grand Prix – Festivalul #RjuNeMogu (unica ediţie); Trofeul – Paţanii n-au talent 1993!

Necenzurat, fără timiditate și cu maximă autoironie, flăcăii de la „Stand Up MD” povestesc în limba rusă, despre specificul vieții contemporane ale tinerilor şi adulţilor, în care te poţi regăsi. Evenimentul va avea loc la data de 22 iunie, ora 20.00, în THE YORK PUB, unde vă așteaptă punch american și o dispoziție remarcabilă! Detalii pe Facebook.

#3. Hear the Classics live at Terrace!

Sunteți așteptați, joi, ora 20:00 la terasă, pentru a prinde atmosferă magică ce ne va oferi cvartetul invitat cu un pop simfonic ce va purta amprentele unui fusion muzical din genuri ca Jazz, Soul, Rock, Pop, House, Hip-Hop! Detalii în eveniment.

#4. Lansarea campaniei „Meserie pe plac, viitor asigurat”

Flash-mob inedit în centrul capitalei: peste 200 de elevi din învățământul profesional vor lansa campania „Meserie pe plac, viitor asigurat” CINE: Ministerul Educației al Republicii Moldova împreună cu elevii școlilor profesionale, colegiilor și centrelor de excelență CE: Lansarea campaniei de informare și promovare a învățământului profesional tehnic (ÎPT) cu genericul “Meserie pe plac, viitor asigurat” CÂND: 22 iunie, 2017, ora 11.00, UNDE: Piața Marii Adunări Naționale, or. Chișinău, detalii pe Facebook. 

#5. „Robotolandia” pentru copii 9-14 ani, 22 iunie

Lecție deschisă gratuită „Robotolandia” pentru copii 9-14 ani, 22 iunie ora 13:00. Pentru copii 9-14 ani și părinții lor. Începe vacanța interesant! Aflați cum se programează și prinde viață un robot la STEP IT Academy Moldova. Detalii în eveniment.

#6. Jucăm Cashflow!

Orice membru CASHFLOW Club are ca scop principal să devină liber financiar. Dacă ești ca noi, atunci e rândul tău să scapi din cursa șobolanului. Joi, 22 iunie, ora 18.30 la PartyZan game club și
învață cum să investești, să cumperi active, și cum să te comporți în diferite scenarii de investiții. Timp de 3 ore poți testa diferite strategii de construire a bogăției fără a utiliza bani reali, cu ajutorul jocului Cashflow creat de Robert Kiyosaki, într-un mod vesel și cu oameni pozitivi! Detalii pe Facebook. 

#7. Be Here Now

Film documentar, la ora 19:00, la American Language Center, detalii în eveniment.

#8. Spectacolul Magnificii / Die Glorreichen

Magnificii / Die Glorreichen este un proiect moldo-german de teatru. Piesa și spectacolul au la baza filmul western legendar „Cei șapte magnifici”. 11 actori pornesc la drum ca, prin profesia lor dubioasă și cu prețul existenței lor să salveze lumea în 90 de minute. La 19:00, la Centrul Național de Educație prin Artă, detalii pe Facebook. 

#9. Funky Moon: ELVIS

Elvis Aaron Presley (n. 8 ianuarie 1935, Tupelo, Mississippi – d. 16 august 1977, Memphis, Tennessee) a fost un cântăreț și actor american, cunoscut frecvent ca Regele Rock ‘n’ Roll-ului sau simplu, The King, cu toate ca a obținut și trei premii Grammy pentru muzică Gospel.

Funky Moon pregătește o petrecere pe ritmuri de Rock ‘n’ Roll. La 21:00, detalii în eveniment.

#10. TRANSFORMERS: ULTIMUL CAVALER 3D

Transformers: Ultimul cavaler zdruncină din temelii universul francizei și redefinește ceea ce înseamnă să fii erou. Oamenii sunt în război cu Transformerii, și Optimus Prime a dispărut. Cheia salvării viitorului nostru e adânc îngropată în secretele trecutului, în istoria neștiută a Transformerilor pe Pământ. Cei pe umerii cărora cade uriașa misiune de a salva lumea noastră formează o alianță căreia nu i se dau prea multe șanse: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, un lord britanic (Sir Anthony Hopkins), și o profesoară de la Oxford (Laura Haddock).

În viața oricui vine un moment când suntem chemați să facem un gest eroic. În Transformers: Ultimul cavaler, cei vânați sunt cei care vor deveni eroi. Eroii vor deveni dușmani diabolici. O singură lumea va putea supraviețui – va fi, oare, lumea noastră, sau lumea lor va învinge?

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente