Manchester United face primul transfer al verii: Sumă uriașă pentru un suedez

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Manchester United a rezolvat transferul fundașului suedez Victor Lindelof de la Benfica. Informația a fost confirmată de către ambele cluburi, iar portughezii au emis un comunicat în care precizează și suma care urmează să fie încasată: 35 de milioane de euro. La Lisabona ar mai putea ajunge încă zece milioane de euro, în funcție de performanțele stoperului scandinav de 22 de ani, în tricoul ”diavolilor”.

„Manchester United are plăcerea de anunța că a ajuns la o înțelegere cu Benfica pentru transferul lui Victor Lindelof, care urmează să fie examinat medical. Informații suplimentare urmează să fie anunțate în momentul în care transferul va fi complet”, a anunțat Manchester United pe site-ul oficial.

Cel mai probabil, Lindelof va semna contractul după ce se va întoarce de la echipa națională și va face vizita medicală.

Victor Lindelof, care va împlini, luna viitoare, 23 de ani, a ajuns la Benfica în 2012, de la o echipă suedeză de divizia a treia, Vasteras SK. Acesta s-a impus ca titular pe Estadio da Luz în a doua parte a sezonului precedent. După ce a fost integralist în toate cele trei meciuri ale Suediei la Euro 2016, apărătorul scandinav a evoluat în 47 de meciuri în actualul sezon și a marcat un gol.

Suedezul este al doilea jucător pe care Benfica îl cedează în Premier League, după portarul Ederson, care a fost vândut la Manchester City, pentru 40 de milioane de euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...