Născut în timpul zborului la peste 10.000 metri înălţime, un bebeluş a fos răsplătit cu zboruri gratuite pe viaţă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O femeie însărcinată nu a mai putut rezista şi a dat naştere în timpul unei curse aeriene la peste 10.000 de metri înălţime. Deşi naşteri la înălţime au mai avut loc dea lungul timpului, acest lucru a fost o premieră pentru compania indiană Jet Airways, care a „premiat“ bebeluşul cu zboruri gratuite întreaga viaţă.

Cazul a avut loc într-un avion cu 162 de pasageri, pe ruta Dammam (Arabia Saudită) – Cocin (India). Femeia a intrat în travaliu prematur în timpul zborului, care nu i-a lăsat timp aeronavei pentru o aterizare la Mumbai, oraş spre care a fost îndreptat după ce s-a aflat de naşterea iminentă, potrivit agenţiei spaniole EFE, citată de Agerpres.

Astfel, echipajul a fost nevoit să recurgă la celebrul anunţ: „Este vreun medic la bord?“. Din fericire un paramedic se afla în avion şi a ajutat la naşterea copilului.

Femeia a adus pe lume un băieţel atunci când aeronava se afla la 10.668 de metri înălţime, a precizat compania, confirmând că atât mama, cât şi copilul său bine sănătoşi şi au fost transferaţi la un spital din Mumabi.

Bebeluşul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, va beneficia de zboruri gratuite pe viaţă din partea acestei companii aeriene cu sediul la Bombay şi care operează atât pe liniile interne, cât şi pe cele internaţionale.

„Fiind primul bebeluş care se naşte pe un zbor al Jet Airways, compania este fericită să-i ofere nou-născutului zboruri gratuite pe orice avion al acestei companii“, se arată într-un comunicat al companiei aeriene.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...