(VIDEO) Noua Dacia Duster, surprinsă într-un clip spion: Cum arată cea mai așteptată mașină din România

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dacia va prezenta în această săptămână noua generație Duster. Deși mai sunt câteva zile până la prezentarea oficială, pe internet a apărut un clip spion cu viitorul model de la Mioveni.

Potrivit Automarket.ro, noua generație Duster va avea o lungime cu 15 centimetri mai mare și va fi oferită și într-o versiune cu șapte locuri.

Imaginile spion surprinse în urmă cu doar câteva săptămâni sugerează că viitorul Duster va suferi modificări minore de design.

În același timp, oficialii Dacia au confirmat faptul că uzina de la Mioveni traversează încă din primele luni ale anului un proces de modificări pentru adaptarea la producția viitorului Duster. Asamblarea ar urma să înceapă la finalul acestui an, iar debutul internațional este pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.

„Am realizat mai puţine sâmbete lucrătoare în două schimburi pentru a pregăti uzina pentru noul Duster care urmează a fi lansat în producţie spre finalul anului. Acesta va demara oficial pe piaţă la începutul anului următor”, a precizat Yves Caracatzanis, preşedinte şi director general al Automobile Dacia, pentru publicația Ziarul Financiar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...