(GALERIE FOTO) Țări care au descoperit secretul fericirii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nu demult a fost publicat un studiu care cerceta conexiunile dintre nivelul de fericire al oamenilor și nivelul de dezvoltare anual al țării în care ei locuiesc.

Vezi mai jos o serie de țări care au descoperit secretul fericirii și nu întârzia să îți plănuiești cât mai curând o vacanță într-una dintre ele.

Norvegia

Norvegia are cel mai mare produs intern brut pe cap de locuitor – deci poate banii aduc fericirea, într-o anumită măsură.
n

Olanda

Artistul Vincent Van Gogh reprezintă excepția de la regulă – majoritatea locuitorilor Olandei sunt niște oameni foarte fericiți.

o

Elveția

De la câte zile de vacanță ar trebui să aibă oamenii, până la câți imigranți ar trebui acceptați în țara lor, Elveția este țara în care orice problemă este supusă votului. Cetățenii simt că participă activ la evoluția statului lor.
e

Islanda

Poate nu te-ai aștepta să o vezi pe lista celor mai fericite țări din lume, însă Islanda te va surprinde. Peisajele arată de parcă nu ar fi de pe această planetă, iar oamenii sunt prietenoși și binevoitori.

i

Danemarca

Danemarca este pe primul loc în topul celor mai fericite țări din lume pentru că îndeplinește toate criteriile după care este realizat acest top: speranța de viață, venit, educație și altele.
d

Noua Zeelandă

Superba țară în care s-a filmat celebra trilogie „Stăpânul Inelelor” este recunoscută pentru peisajele sale care îți taie respirația.

nz

Finlanda

Finlanda se califică consecvent printre țările cu cel mai bun sistem de educație din lume, iar asta pentru că sistemul pedagogic se concentrează mai putin pe testări cantitative și mai mult pe învățarea prin experiență și oportunități egale.

f

Canada

Canada este singura țară de pe continentul american care s-a calificat în topul celor mai fericite țări.

ca


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...