Șapte evenimente colorate care îți vor face ziua de marți una specială

Q8495KXK6Y
Foto: Nick Karvounis

#1. HospiceBikeTour2017

facebook.com/hospicesofhopemoldova

Hospice Bike Tour 2017 este un tur pe bicicletă organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru copiii şi adulţii cu condiţii imitătoare de viaţă din regiunile Republicii Moldova. Timp de cinci zile o echipă formată din ciclişti amatori vor parcurge mai mult de 700 km, de la Chişinău la Bucureşti, trecând pe la Lacul Bicaz şi Braşov.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de FACEBOOK a evenimentului.

#2. Licența 2017 Facultatea Arte Plastice și Design, UPS „I.Creangă”

facebook.com/FAPDCreanga

Dacă ai chef de artă și dispoziție bună, ești invitat la prezentarea lucrărilor de licență a absolvenților Facultății Arte Plastice și Design, UPS „I. Creangă” Centrul Expozițional „Constantin Brâncuși” UAP R.Moldova. Pe 20 iunie vei avea ocazia să admiri lucrările studenților de la specialitatea „Arte Plastice și Decorative”.

Mai multe detalii găsești AICI.

#3. Fashion Startups Meetup

facebook.com/ziphousecenter

Pe 20 iunie, ora 18:00 ești invitat la Embargo Wine la o nouă ediție LIGHT UP – un meetup de networking pentru start-upurile fashion și cei interesați în lansarea propriului proiect în domeniul modei.

Într-o atmosferă neformală și relaxantă, vei cunoaște persoane noi, vei crea conexiuni și vei schimba informații, idei și cunoștințe. Intrarea la acest eveniment este liberă. Se achită doar consumația.  Pentru participare, completează acest FORMULAR.

Mai multe detalii despre eveniment găsești AICI.

#4. Colocvii de vară 2017: Chișinăul ne surprinde

facebook.com/BMBpHasdeu

Biblioteca Municipală „B.P. Hasdeu” organizează cea de-a VI-a ediție a Colocviilor profesionale de vară cu genericul „Chișinăul… ne surprinde”.

Evenimentul are un program foarte complex și interesant, pentru mai multe detalii accesați următoarea pagină de FACEBOOK.

#5. MezonArt – Şantier Industrial – New Opening!

facebook.com/KsakChisinau

Sunteți invitat la un vernisaj unic – Şantier de artă contemporană într-un interior din incinta complexului industrial Mezon (bd. Moscova,21). În expoziţie vor fi operele create de artişti internaţionali care au participat la şantier. Locul industrial abandonat se transformă într-un spaţiu pentru tinerii creativi, datorită unui atelier temporar, folosind deşeuri găsite în interiorul clădiri.

Mai multe detalii găsiți AICI.

#6. Dual-Process Thinking. Training gratuit în Știința Cognitivă

facebook.com/AcademiaIdeilormd

La acest training vei afla cele mai importante idei ale unor dintre cei mai spectaculari psihologi contemporani. Vom discuta despre ”Thinking Fast and Slow” de David Kahneman, ”The Righteous Mind” de Jonathan Haidt și ”Moral Tribes” de Joshua Greene.

Înregistrarea se face AICI, iar mai multe detalii găsești pe pagina de FACEBOOK.

#7. Curs Practic – Google Adwords

facebook.com/scoalagoogleadwords

Școala Google Adwords vine cu un nou curs intensiv și practic Google Adwords atât celor care desfășoară campanii AdWords dar nu au rezultatele dorite, cât și pentru cei care nu au mai creat până acum campanii.

Începînd cu 20 iunie 2017, timp de 1 lună, în fiecare zi de marți și joi, împreună cu Tudor Placinta – specialist certificat Google Adwords vom învăța:
– cum să câștigi mai mulți clienți cu ajutorul Google Adwords
– cum să setezi corect campanii Adwords
– ce trebuie să facem pentru a economisi banii din reclame
– dar și o nouă specializare pentru studenți.

Te poți înregistra la cursul practic – Google Adwords aici – https://goo.gl/57gr2p

Mai multe detalii găsești pe următoarea pagină de FACEBOOK.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente