(foto) Aventura Hospice Bike Tour 2017 a început şi pentru 3 angajaţi Mobiasbancă

HBT1 (1)

Îi caracterizează voinţa şi spiritul de voluntariat, îi motivează cauza nobilă pe care o susţin şi îşi propun să inspire cât mai multă lume să ducă un mod sănătos de viaţă. E vorba de Damien Granier, Chief Operational Officer, Dumitru Guzun, director al Filialei Sângerei, şi Victor Niculin, inginer coordonator CSPC – angajaţii Mobiasbancă aventuraţi în cursa Hospice Bike Tour 2017.

Astăzi, 19 iunie, alături de alţi 10 voluntari, aceştia au pornit în cursa de ciclism pentru amatori, urmând să parcurgă peste 700 km. Pornind din Chişinău, voluntarii vor traversa în perioada 19 – 24 iunie următorul traseu: Iaşi, Lacul Bicaz, Miercurea Ciuc, Hospice casa Speranţei din Braşov şi vor finaliza cursa la Hospice Casa Speranţei din Bucureşti.

Sinergia de a face lucruri frumoase, în beneficiul societăţii, este catalizatorul echipei Mobiasbancă. Le dorim perseverenţă colegilor implicaţi în Hospice Bike Tour 2017, iar cei peste 700 de angajaţi Mobiasbancă le ţin pumnii. Ne mândrim că spiritul de echipă, una dintre valorile Groupe Société Générale, a devenit parte din ADN-ul fiecărui angajat al băncii”, a declarat Stela Ciobanu, Secretar General al Mobiasbancă.

Subliniem că efortul pe care îi uneşte pe cei 13 ciclişti ai ediţiei curente este de a colecta fonduri pentru susţinerea activităţii Hospices of Hope în Moldova, care contribuie la asigurarea continuitătii serviciilor de asistență medico-socială dedicate copiilor și adulților ce suferă de boli incurabile sau condiții limitatoare de viață din Orhei, Ocnița și Soroca.

HBT1 (1)

HBT2

Mobiasbancă participă pentru al doilea an consecutiv la cursa de ciclism Hospice, fiind unica bancă participantă, iar anul curent – cu un număr mai mare de voluntari.

De altfel, pe platforma online lansată de organizatori fiecare poate contribui la colectarea de fonduri pentru cauza nobilă promovată de Hospice of Hope Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente