La Cahul se va organiza cel mai mare forum economic pentru tineri din raion. Iată cum poți participa

16729241_1553652231330764_1571178730640550445_n
Foto: AIESEC Cahul

Tinerii din Cahul au oportunitatea să afle detalii despre inițierea unei afaceri de la profesioniști în domeniu în cadrul celui mai mare forum economic din raion. 

Evenimentul va avea loc pe 25 iunie 2017. Participanții la forum vor putea să afle care sunt oportunitățile pentru tineri în inițierea unei afaceri, vor participa la sesiuni motivaționale, vor afla care este experiența celor care deja au inițiat o afacere, vor cunoaște oameni noi și vor avea parte de multe alte informații utile.

La eveniment vor fi invitați antreprenori și experți din domeniul de afaceri. La fel, vor fi anunțați și câștigătorii concursului „Concepte de idei de afacere”, organizat de AIESEC Cahul în perioada 22 mai – 11 iunie curent.

Evenimentul va avea loc la restaurantul „Balkan”, cu începere de la ora 09:30. Locurile sunt limitate. Participarea este posibilă doar în baza unei înregistrări. Formularul de înregistrare îl poți găsi aici.

Termenul limită de înregistrare este 24 iunie, ora 23:59.

Proiectul „Educația și motivarea economică a tinerilor din Cahul” este implementat de ,,AIESEC Cahul” în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul și finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente