19:05:01 28.03.2024
Stiri

Femeia găsită moartă în râul Nistru fusese OMORÂTĂ cu bestialitate de un bărbat pe care l-a cunoscut în aceeași zi

Social 19.06.2017 13:04 Vizualizări4749 Autor: Ziarul National
Femeia găsită moartă în râul Nistru fusese OMORÂTĂ cu bestialitate de un bărbat pe care l-a cunoscut în aceeași zi


Au făcut cunoștință într-o cafenea din Chișinău unde au băut alcool, apoi au decis să ia un taxi până la Vadul lui Vodă. Cu mințile tulburi, femeia și bărbatul s-au certat atunci când au coborât din mașină, iar pentru prima acestea au fost ultimele clipe din viață.

Cadavrul unei femei a fost decoperit, pe 13 iunie curent, în râul Nistru, în preajma orașului Vadul lui Vodă, iar trei zile mai târziu a fost reținut și un suspect în acest caz.

Oamenii legii au stabilit că femeia avea 41 de ani, era din Chișinău, iar expertiza medico-legală a arătat că aceasta a fost omorâtă şi aruncată ulterior în apele râului Nistru.

Suspectul are 42 de ani, este originar din raionul Criuleni și anterior a fost judecat în Federaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor.

Fiind audiat de procurori, bănuitul şi-a recunoscut vina și a povestit cum a săvârşit crima. Acesta a cunoscut victima în aceeaşi zi într-o cafenea din capitală, unde ar fi servit împreună băuturi alcoolice. Ulterior, aceştia ar fi comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia or. Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile.

Între ei s-ar fi iscat un conflict, femeia fiind deposedată de lanţul de la gât, telefonul mobil, cerceii şi inelul din aur, a fost agresată fizic şi sugrumată, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, corpul neînsufleţit al victimei a fost aruncat în râu.

Oamenii legii notează că, în timpul reţinerii, individul intenţiona să părăsească teritoriul R. Moldova și să meargă în Federaţia Rusă. La el au fost descoperite și bijuteriile femeii.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 20 de ani închisoare sau detenţie pe viaţă pentru omor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md