11:46:01 29.03.2024
Stiri

Cum să faci CUMPĂRĂTURI inteligente. VEZI când şi ce să cumperi în funcţie de sezon

Știri 11.03.2015 16:21 Vizualizări4705 Autor: Ziarul National
Cum să faci CUMPĂRĂTURI inteligente. VEZI când şi ce să cumperi în funcţie de sezon sursa: showbizreport.ro


Cu siguranţă că ai fost în situaţia de a cumpăra un produs şi apoi, peste câteva săptămâni, să vezi că acesta s-a ieftinit şi cu 50%. Se întâmplă oricui. Există însă şi soluţii pentru a face cumpărăturile la momentul optim, atunci când preţurile sunt cele mai mici. Trebuie doar să ai răbdare şi să urmezi o adevărată strategie.

Ianuarie

În această lună, comercianţii ieftinesc puternic îmbrăcămintea de iarnă, de la pulovere, jachete la paltoane etc. Acestea au fost scumpite în perioada cadourilor de Crăciun, iar acum le vei găsi la promoţii. Dacă vrei să-ţi schimbi mobila din casă, tot acum e momentul să acţionezi. Cele mai multe firme lansează în februarie noile colecţii, aşa că acum încearcă să scape de stocuri. Tot în ianuarie e bine să cumperi parfumuri şi bijuterii, pentru că în februarie, de Valentine’s Day, acestea se scumpesc.

Februarie

Este luna în care mall-urile îşi curăţă stocurile de haine şi produse de încălţăminte, pentru a face loc produselor de primăvară. Tot atunci apar pe piaţă şi noile gadgeturi lansare la CES, aşa că cele vechi se ieftinesc puternic.

Martie

Este luna propice pentru a cumpăra genţi de călătorie, pentru că nu este perioadă de vacanţe. Tot acum poţi, de exemplu, să găseşti cea mai ieftină ciocolată, ieftinită după Valentine’s Day.

Aprilie

Aprilie este luna în care găseşti cele mai ieftine bilete pentru vacanţa de vară. Caută biletele cu plecare în zilele de marţi sau miercuri pentru că sunt mai ieftine.

Mai

În mai, poţi cumpăra la oferte tot felul de produse de casă, pentru că retailerii îşi înnoiesc oferta pentru vară. Tot în această lună găseşti cele mai optime abonamente la sală, pentru că lumea preferă să iasă să alerge în aer liber şi sălile încearcă să-şi găsească astfel clienţi.

Iunie

În iunie găseşti cele mai ieftine produse de primăvară, de la fuste, la rochii etc. Magazinele lansează primele colecţii de vară, aşa că vei găsi oferte excelente.

Iulie

Este luna excelentă când poţi cumpăra bijuterii şi parfumuri. Sunt cele mai bune preţuri. Tot în această lună încep să apară şi primele reduceri la hainele de vară.

August

Este luna în care vânzările sunt, de obicei, foarte slabe, iar comercianţii încearcă să vândă cât mai mult la promoţii. Vei găsi de toate, de la produse de vară, la veselă, mobilă, electronice şi electrocasnice.

Septembrie

În această lună este bine să profiţi de promoţiile la hainele de vară. De asemenea, încep să apară şi primele haine de toamnă şi, cum concurenţa e mare, poţi găsi nişte preţuri excelente. De asemenea, poţi merge în vacanţe la preţuri cu până la 50-60% mai mici.

Octombrie

Dacă vrei să-ţi cumperi o maşină, acum este momentul. Este luna în care se lansează cele mai noi modele şi cele vechi de ieftinesc.

Noiembrie

Cine nu a auzit de Black Friday? Este luna în care poţi să cumperi electronice şi electrocasnice la preţuri excelente. Este şi o perioadă bună pentru cumpărăturile de iarnă, pentru sărbătorile de Crăciun.

Decembrie

La început de lună, găseşti cele mai bune oferte de ornamente pentru Crăciun. Iar după 25 decembrie, poţi să cumperi telefoane, tablete, tot felul de gadgeturi la preţuri excelente, pentru că se ieftinesc puternic, odată cu încheierea perioadei cadourilor de Moş Crăciun.

Sursa: showbizreport.ro


Stiri relevante
06.08.2015 09:48 2478 S-au IEFTINIT carburanții
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md