Afacerea de peste 200 de milioane de euro pe care Mourinho i-o propune Realului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jose Mourinho vrea să profite de ultimele mișcări din fotbalul european. Potrivit presei spaniole (Mundo Deportivo) și britanice (The Sun), managerul portughez al lui Manchester United n-a renunțat la Alvaro Morata și intenționează să-l readucă pe Old Trafford și pe Cristiano Ronaldo.

Pentru a-i convinge pe cei de la Real Madrid să-i cedeze pe cei doi, Mourinho este dispus să ofere 200 de milioane de euro, plus David de Gea.

Pe lângă suma de bani uriașă, lusitanul vrea astfel să-l convingă pe Florentino Perez cu De Gea, portarul pe care președintele spaniolilor îl dorește de mult timp. Pentru Mourinho, o eventuală pierdere a lui portarului spaniol nu ar fi însă o mare problemă, în condițiile în care Gianluigi Donnarumma nu își va prelungi contractul cu AC Milan, iar Mino Raiola l-a propus pe Old Trafford.

În ceea ce îl privește pe Cristiano Ronaldo, acesta pare din nou foarte aproape de o revenire la United, după ce a anunțat că nu vrea să mai rămână în Spania, după ce a fost acuzat de evaziune fiscală. Real Madrid nu vrea însă să îl lase pe portughez să plece pentru mai puțin de 180 de milioane de euro.

Transferul lui Alvaro Morata la Manchester United putea fi realizat chiar în această săptămână, după ce, se pare că jucătorul s-a înțeles cu clubul englez. ”Diavolii” nu au căzut însă de acord cu cei de la Real, care ar fi vrut cu 20 de milioane de euro mai mult decât cele 70 propuse inițial. Problemele legate de Ronaldo i-au făcut pe madrileni să se mai gândească dacă îl vor ceda sau nu pe atacantul spaniol în această vară.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...