Cei 4 jucători pe care Realul îi are în vedere dacă pleacă Ronaldo; Unul e de la Barcelona

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După ce A Bola a anunțat că Cristiano Ronaldo vrea să plece din Spania, după ce a fost acuzat oficial de fraudă fiscală, spaniolii de la Don Balon au publicat o listă cu cinci jucători din care Florentino Perez îl va alege pe înlocuitorul cvadruplului câștigător al Balonului de Aur, la Real Madrid.

Printre cei cinci jucători se numără și starul rivalei Barcelona, Neymar. Pe lângă brazilian, pe listă se regăsesc Pierre-Emerick Aubameyang, Paulo Dybala, Antoine Griezmann și Kylian Mbappe.

Don Balon scrie că un transfer în stilul ”Luis Figo” ar putea fi posibil, dacă va veni cu o ofertă de aproximativ 180-200 de milioane de euro. În condițiile în care banii nu ar fi o problemă pentru Real Madrid, iar loialitatea lui Neymar (25 de ani) față de Barcelona a fost pusă mereu sub semnul întrebării, sursa citată precizează că, într-un an sau doi, acesta își va manifesta dorința de a pleca. Un alt argument în favoarea unui transfer al brazilianului de la Barcelona ar fi acela că s-a săturat să se afle în umbra lui Messi și și-ar dori să fie starul numărul 1 în echipa în care joacă.

Pierre-Emerick Aubameyang (27 de ani) va pleca în mod sigur de la Borussia Dortmund, în această vară, iar favorită să îl cumpere pe starul african este PSG. Atacantul gabonez a spus-o însă de mai multe ori că și-ar dori să joace la Real Madrid și că i-a promis că va ajunge pe Santiago Bernabeu bunicului său. În cazul în care informațiile legate de Ronaldo se vor dovedi a fi adevărate, iar portughezul va pleca din Spania, Aubame ar putea deveni o țintă ușor de atins a lui Florentino Perez.

Paulo Dybala (23 de ani) este probabil jucătorul care i-a făcut pe cei de la Real Madrid să renunțe, pentru moment la Aubameyang. Considerat a fi ”noul Messi”, argentinianul se afla și pe lista Barcelonei, echipă pe care a răpus-o în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Don Balon mai scrie despre mijlocașul ofensiv care poate evolua atât ca atacant, cât și ca extremă și faptul că este văzut drept un viitor star al fotbalului european și un viitor pretendent la câștigarea Balonului de Aur.

Antoine Griezmann (26 de ani) a mai reprezentat o variantă pentru Real Madrid și în trecut, dar loialitatea manifestată față de rivala Atletico ar putea îngreuna misiunea ”albilor”. Francezul a refuzat inclusiv un transfer la Manchester United în această vară, tocmai pentru că actualul său club a primit interdicție la transferuri în perioada de mercato care va începe oficial la 1 iulie.

Kylian Mbappe (18 ani) are șanse să ajungă pe Santiago Bernabeu încă din această vară, indiferent de ceea ce se va întâmpla cu Cristiano Ronaldo. Plecarea portughezului l-ar putea transforma pe tânărul atacant al lui AS Monaco într-un viitor star al Realului. Don Balon precizează însă că, în cazul plecării lui Ronaldo, madrilenii vor încerca să aduc un alt mare jucător pe lângă Mbappe, ținând cont de vârsta fragedă a francezului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...