O nouă întrevedere Grindeanu-Dragnea. Premierul român nu renunţă la funcţie, iar soarta Guvernului va fi decisă miercuri

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea şi premierul Sorin Grindeanu au discutat din nou, marţi după-amiaza, însă Sorin Grideanu nu şi-a schimbat decizia de luni şi nu vrea să renunţe la funcţie. Aceasta au declarat surse politice pentru Mediafax. Potrivit Agerpres, soarta guvernului Grindeanu se va decide miercuri în ședința Comitetului Executiv al PSD care va discuta evaluarea pentru fiecare ministru în parte, precum și posibile remanieri.

Discuţiile dintre cei doi a avut loc în sediul din Băneasa, au declarat surse politice. Potrivit acestora, premierul Sorin Grindeanu nu este dispus să renunţe la funcţia de premier.

Aceasta este a doua întâlnire dintre Dragnea şi Grindeanu în ultimele 24 de ore. La discuţiile de seara trecută, preşedintele PSD i-ar fi cerut lui Grindeanu să îşi depună mandatul, invocând nerealizarea Fondului suveran de investiţii.

Dragnea a convocat pentru miercuri CExN al PSD, unde se vor lua o serie de decizii ca urmare a finalizării Raportului de evaluare a activităţii Guvernului.

Dragnea ar lua în calcul schimbarea întregului Cabinet Grindeanu, prin retragerea sprijinului politic de către CExN, susţin sursele citate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...