Real Madrid și-a asigurat viitorul: „Galacticii” sunt de neatins până în 2020

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Echipa lui Zidane a încheiat de curând unul dintre cele mai de succes sezoane din istoria clubului madrilen. Real a câștigat titlul și a devenit prima echipă care a reușit să ridice în ani consecutivi trofeul UEFA Champions League, iar viitorul formației de pe Santiago Bernabeu se anunță a fi cel puțin la fel de interesant.

AS, ziarul de casă al madrilenilor anunță că formația din capitala Spaniei este „de neatins” până cel puțin în 2020. Nu mai puțin de 19 dintre cei 24 de jucători aflați în lotul lui Zidane mai au contracte valabile cu Real Madrid în următorii 3 ani. 9 dintre ei au înțelegeri valabile până în 2020, 7 până în 2021 și 3 până în 2022.

Aici nu este inclus Alvaro Morata, cel care va ajunge pe Old Trafford, la Manchester United, dar nici Isco. Contractul mijlocașului expiră în 2018, dar acesta a declarat la începutul acestei săptămâni că va rămâne la Madrid și este aproape să semneze prelungirea contractului. La începutul anului s-a vorbit mult despre o plecare a fostului jucător de la Malaga, însă Isco a profitat de accidentările lui Gareth Bale și a impresionat în tricoul Realului.

Dacă îl punem la socoteală și pe Isco, practic 20 din cei 24 de jucători vor rămâne pe Bernabeu până în 2020. Ceilalți 4 sunt Yanez (mai are cotract până în 2018, dar clubul nu e convis că dorește să-l păstreze), Pepe (care a anunțat deja că merge la PSG în această vară), Coentrao (mai are contract până în 2019 și în vară va pleca probabil sub formă de împrumut la Sporting Lisabona) și Karim Benzema.

Atacantul francez mai are o înțelegere valabilă până în 2019 și este singurul dintre cei 4 la care Real nu vrea să renunțe. AS anunță că oficialii clubului au început deja negocierile cu Benzema, iar drept răsplată pentru perstațiile excelente, Carvajal, Marcelo și Nacho ar putea primi și ei propuneri de prelungire.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...