Trei democraţi şi un socialist, membri ai unei delegaţii parlamentare la Budapesta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O delegaţie a Parlamentului Republicii Moldova participă în aceste zile la cel de-al doilea seminar regional despre rolul parlamentelor naţionale în respectarea standardelor Convenţiei europene a Drepturilor Omului organizat la Budapesta de către Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. Din compoenţa delegaţiei însă fac parte doar trei deputaţi democraţi şi un socialist.

Astfel, din delegaţie fac parte democrata Raisa Apolschii, foştii comunişti, actuali democraţi Igor Vremea şi Anatolie Zagorodnîi, precum şi socialistul Vladimir Ţurcanu, fost deputat comunist în perioada anilor 2001-2010. Nu se cunoaşte care anume a fost criteriul selectării deputaţilor care fac parte din delegaţie şi de ce nu sunt reprezentate toate fracţiunile parlamentare.

„În cadrul reuniunii are loc un schimb de opinii dintre membrii parlamentelor naţionale cu privire la implementarea standardelor CEDO în legislaţia naţionala şi rolul parlamentelor în executarea efectivă a deciziilor Curţii europene a Drepturilor Omului”, a scris deputatul Igor Vremea pe pagina sa de Facebook, ataşând şi câteva poze de la eveniment.

2 3 4

Foto: Igor Vremea/Facebook.com


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...