Anabolizantele autohtone circulă pe mai multe căi: Ce au găsit oamenii legii în valiza unui cetățean turc de pe Aeroportul Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aproape 5.000 de comprimate și mai multe fiole cu substanțe anabolizante de producție autohtonă au fost depistate la Aeroportul Internațional Chișinău.

Reținerea a avut loc la data de 10 iunie curent, în cadrul scanării bagajelor pasagerilor cursei Chișinău-Istanbul, procedură care a relevat prezența unor obiecte suspecte în bagajul unui cetățean al Turciei, în vârstă de 42 de ani.

În rezultatul efectuării controlului fizic al bagajului respectiv, vameșii, în comun cu polițiștii de frontieră, au depistat 4.800 de comprimate și 370 fiole cu substanțe anabolizante de producție autohtonă.

Cercetările pe acest caz sunt continuate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun.

Amintim că, a fost descoperită o schemă de contrabandă cu anabolizante autohtone, transportate prin intermediul „Poștei Moldovei”, dar majoritatea parlamentară a refuzat în repetate rânduri examinarea în ședința plenară raportul cu privire activitatea Comisiei de anchetă, semn că schema este protejată de guvernare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...