"Italia este ţara în care ei şi-au dorit dintotdeauna să se căsătorească", a dezvăluit o sursă citată de E! News.

Multe dintre rudele mirelui, în vârstă de 34 de ani, care provine dintr-o foarte numeroasă familie nobiliară italiană, au participat la eveniment. Din partea actriţei Jessica Chastain au fost prezenţi unii dintre prietenii apropiaţi ai artistei, precum Anne Hathaway şi soţul ei Adam Shulman, actorul Edgar Ramirez şi actriţa Emily Blunt.

Jessica Chastain şi Gian Luca Passi de Preposulo au o relaţie care a început în anul 2012.

Actriţa americană este extrem de discretă în privinţa vieţii sale private, însă a dezvăluit într-un interviu recent că partenerul ei de viaţă este un "gentleman".

"E un gentleman. Şi acest lucru e foarte important pentru mine. El provine dintr-o familie italiană de modă veche. Nimeni din familia lui nu a divorţat vreodată!", a declarat vedeta hollywoodiană.

Potrivit site-ului revistei People, Gian Luca Passi de Preposulo s-a născut în Montebelluna, Italia, iar familia nobiliară din care face parte are o vechime de peste 1.000 de ani, fiind originară din Bergamo Alta.

El a lucrat pentru brandul vestimentar Moncler şi a fost director de relaţii publice pentru grupul Armani.

Jessica Chastain este o actriţă americană care a primit două nominalizări la premiile Oscar şi BAFTA, în 2012 şi 2013, pentru rolurile interpretate în filmele "The Help" respectiv "Zero Dark Thirty". Vedeta americană, care s-a remarcat şi în alte producţii cinematografice de mare succes, precum "Interstellar", "The Tree of Life" şi "The Martian", are în palmares şi patru nominalizări la Globul de Aur, graţie interpretărilor din peliculele "The Help", "Zero Dark Thirty", "A Most Violent Year" şi "Miss Sloane".