Muzică clasică sau târg de pomușoare! Iată evenimentele la care puteți merge duminică, 11 iunie

Dinu-Bubulici-Photo-6342

Duminica promite să fie una însorită, dar și plină de evenimente calde la care puteți merge cu întreaga familie. Tradițional, #diez vine cu câteva recomandări care sperăm să vă facă ziua mai frumoasă.

#1. Summer Berry Fair

Sezonul pomușoarelor locale este în toi! Producătorii din Moldova golesc zilnic ogoarele de roadă ca s-o aducă mai aproape, pe mesele noastre. În timp ce unele țări caută savoarea fructelor coapte de soare, parfumate și îndulcite de vară, Moldova se poate lăuda cu pomușoare locale de cea mai înaltă calitate. În susținerea producătroilor locali și pentru a promova utlizarea pomușoarelor în bucătărie , echipa K Lumea a inițiat o serie de de târguri urbane, în care Pomușoarele Moldovei se vor întâlni cu cele mai delicioase rețete de bucate.

Primul târg agro-gastronomic SUMMER BERRY FAIR va avea loc pe 11 iunie în Parcul Catedralei, lângă havuz, intrarea de pe str. Pușkin, de la ora 10 până la 14! Vedeta primei ediții SUMMER BERRY FAIR, este căpșuna, așa că veniți duminică să vă saturați de căpșuni! Urmăriți detaliile evenimentului și pe Facebook.

 

#2. Ziua Copiilor la Dendrarium

La eveniment vă așteaptă un program distractiv cu animatorii de pe Planeta Clounella: jocuri, dansuri și emoții de copil. În cadrul programului, prezentatoarea de știri de la TVR2 România, Stela Popa, va lansa cea de-a 4-a carte – „Regele Înțelept”. Evenimentul începe la ora 10:00 și se desfășoară la Dendrarium. Intrarea este gratuită. Urmăriți aici detaliile.

 

#3. IN City Quest

Echipa IN revine cu un nou eveniment la începutul verii. Ia-ți prietenii și formează cea mai cool echipa la „IN city QUEST” unde vei avea minunata ocazie să redescoperi Chișinăul, să-ți vezi orașul dintr-o nouă perspectivă, să cutreieri străzile și să afli cele mai interesante informații din literatură, matematică, istorie, biologie s.a. legate de Chișinău. Scopul este să găsești check-point-urile în funcție de întrebările ce vă vor fi înmânate. Pentru a te înscrie, completează acest formular. Jocul începe de la ora 11:00, în fața liceului „Gheorghe Asachi”.

 

#4. Jocuri de societate (Jocul vieţii)

În fiecare sâmbătă şi duminică a lunii iunie, începând cu ora 12:00 sunteți invitați să petreceţi timpul liber într-un mod distractiv şi relaxant. Biblioteca Centrală vă pune la dispoziţie o varietate de jocuri de societate. Evenimentul începe la ora 12:00. Mai multe detalii aflați pe Facebook.

 

#5. The Doors Feel

La Art Labyrinth se vizionează filmul „The Doors”, iar după, veți continua să ascultați piese din repertoriul trupei. The Doors a fost o formație americană de muzică rock înființată în anul 1965 în Los Angeles, California, avându-i drept componenți pe solistul Jim Morrison, clăparul Ray Manzarek, chitaristul Robby Krieger și toboșarul John Densmore. Intrarea este 30 lei. Proiecția începe la ora 18:00. Urmăriți evenimentul și pe Facebook.

 

#6. Închiderea festivalului „DescOPERĂ”

Duminică este a treia zi de „DescOPERĂ”. Dacă vă inspiră Johann Strauss, veniți să-l descoperiți pe regele valsului la Butuceni cu orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”. Dirijor – Friedrich Pfeiffer, Austria. Biletele sunt disponibile online pe iticket.md. Urmăriți pe #diez o galerie foto de la prima zi a festivalului și mai multe detalii despre organizarea evenimentului, pentru a doua oară consecutiv.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente