(foto) Ținute alternative pentru bal. Recomandări de la Nathaniel Kowalsky: clasic, outdoor sau rock concert

tinute

Astăzi, balurile de absolvire au diferite tematici, iar absolvenții sunt creativi când este vorba de ținută. Stilistul Nathaniel Kowalsky a ales trei ținute care să corespundă câtorva tipuri de baluri.

Bal de absolvire clasic

Nathan1Începem cu o ținută clasică ce presupune în cazul băieților costum clasic, cămașă albă, o cravată neagră, care mereu este la locul potrivit și o poți purta încrezător la astfel de evenimente, de asemenea, completăm ținuta cu pantofi de tip oxford.

În cazul absolventelor, putem alege o varietate de rochii și accesorii, însă cea mai potrivită și cu care vă veți simți feminină, este rochia neagră. Arată senzual și pune accent pe siluetă. Pantofii în cazul nostru sunt de textură metalică și pot fi combinați cu un clutch ce are elemente metalice, noi am ales o geantă sobră și mică de la Vitalie Burlacu.

Rochie EHO – Evghenii Hudorojcov; Pantofi Happy Heals, Geantă Vitalie Burlacu.

Bal de absolvire outdoor

A doua ținută este destinată unui bal de absolvire outdoor, pentru el am ales jeans de culoare bej, cămașă în buline și un sacou lejer de culoare navy, iar pantofii sunt de tip sport care se încadrează perfect într-o ținută casual.
Pentru ea, am ales o rochie simplă și minimalistă de la Georgette care poate fi combinată frumos cu o pereche de adidași, astfel de asortare este în vogă și poate fi purtată liber în mai multe cazuri. Ținuta este finisată cu o pălărie din dantelă, ușoară și comodă în sezonul estival, de asemenea, un mini-rucsac metalic nu poate lipsi din această ținută, însă poate fi înlocuit cu o geantă mică și comodă.

Ținuta lui: haine marca Passage Jeans.
Ținuta ei: Rochia Georgette, Pălăria Capello de Flora, Adidași Gold Star, Geantă Passage Jeans.

Bal de absolvire rock concert

Ținuta a treia este destinată pentru un bal de absolvire de tip rock concert. Pentru el am ales blugi negri, o cămașă albă, o geacă din piele și pantofi de tip sport. Piesa cheie din această ținută este geaca aviator din piele care se încadrează bine la un eveniment de tip rock, dar lasă un iz de eleganță.

Pentru ea am creat o ținută old-school, dar cu detalii moderne. Piesele de bază sunt blugii și jeaca din denim, accentuate de top-ul cu elemente din dantelă. Ținuta este finisată cu accesorii de culoare neagră, pălărie și chocker, sandale conferă rafinament și grație ținutei.

***

*Modelele care au participat la sesiunea foto sunt reporteri și membri ai echipei #diez. Gabriela Petrov și Cristian Popa sunt absolvenți ai liceelor Spiru Haret și Ion Creangă din Capitală.

*Machiajul și coafura Gabrielei au fost realizate la salonul Al Studio, de hairstylistul Adelina Ipatii(068464161) și makeup artistul Iana Vartan(079275750). Salonul poate fi găsit pe strada Mihail Sadoveanu 1/1.

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente