„Afacere” atractivă pentru moldoveni: Alte 30 de mii de țigări au fost reținute la vamă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Angajații posturilor vamale „Leușeni” și „Ungheni feroviar” au prevenit două tentative de scoatere ilegală din țară a produselor de tutungerie, fiind reținute în total 29.620 de țigarete de diverse mărci.

Prima depistare a fost raportată în dimineața zilei de ieri de către vameșii de la Leușeni, care datorită implicării patrupedului antitabac, au depistat 19.880 de țigarete mărcile „Marlboro” și „Kent”, marcate cu timbre de acciz ale României. Bunurile erau disimulate în mai multe locuri special amenajate din compartimentul marfar al unui autocamion, condus de către un cetățean român în vârstă de 49 de ani.

Celelalte 9.740 de țigarete nedeclarate au fost descoperite de inspectorii vamali într-un vagon al trenului de pe ruta Chișinău – București. Acestea erau camuflate în tavanul și pereții cușetelor din compartimentul de tren respectiv.

Cercetările pe aceste cazuri sunt continuate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii încălcărilor menționate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...