Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat mai devreme decât ne așteptam

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Informațiile despre Samsung Galaxy Note 8 au început să apară imediat ce Galaxy S8 și S8 Plus au fost dezvăluite de companie.

Cele mai multe informații apărute despre Galaxy Note 8 ne indică faptul că smartphone-ul va avea un ecran generos, cu diagonala de 6,3 inci. Trebuie să menționăm că telefonul beneficiază de același Infinity Display de pe Galaxy S8, astfel că ai parte de un ecran mai mare pentru smartphone, chiar dacă dimensiunile device-ului nu se schimbă radical. În plus, telefonul va avea și un sistem de camere duale.

Dacă telefonul va avea, într-adevăr, ecranul de 6,3 inci vehiculat deja și dacă acesta își păstrează raportul de aspect de 18,5:9, introdus odată cu S8 și S8 Plus, atunci nu vom avea parte de foarte multe noutăți care să diferențieze Samsung Galaxy Note 8 de flagship-ul actual. Astfel, compania trebuie să găsească soluții pentru a aduce funcții noi și interesante pentru viitorul phablet.

Putem miza însă pe faptul că cei de la Samsung știu ce fac când vine vorba de noul telefon. Noile zvonuri despre Note 8 nu ne mai vorbesc despre funcții adiționale, ci despre o eventuală lansare a smartphone-ului.

Astfel, conform surselor din industrie, Samsung Galaxy Note 8 ar urma să se lanseze la finalul lunii August. Dacă zvonurile sunt adevărate, atunci telefonul sud-coreenilor va ieși pe piață înaintea iPhone 8, iar Samsung ar putea obține un avantaj la vânzări împotriva celui mai important rival, scrie phonearena.com.

De regulă, Samsung își anunță noile telefoane Note în cadrul IFA, unul dintre cele mai mari evenimente unde sunt prezentate electronice noi. Anul acesta, evenimentul începe pe 1 septembrie și este foarte probabil ca Samsung să dezvăluie Galaxy Note 8 cu o zi sau două înainte de debutul IFA. Dacă aceștia urmează această strategie, atunci ar putea oferi o experiență hands-on chiar la IFA.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...