A fost descifrat mesajul trimis de Ronaldo; Ce a strigat după primul gol înscris lui Buffon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

 Presa engleză a descifrat mesajul transmis de Cristiano Ronaldo după primul gol înscris în poarta lui Juventus. „O ocazie, bang!”, a strigat lusitanul imediat după ce l-a învins pentru prima oară pe Buffon aseară.

Totuşi, presiunea pe Real a fost una imensă: pe de-o parte avea şansa istorică să devină prima echipă din istorie care îşi apără trofeul în noul format, pe de alta, începutul primei părţi a fost la discreţia lui Juve, care a dictat ritmul jocului.

 Ronaldo a reuşit să înscrie la primul şut pe poartă al lui Real, astfel că s-a descătuşat imediat după reuşită. „O ocazie, bang!”, a strigat lusitanul spre coechipieri, pentru a-i motiva şi a-i determina să înţeleagă faptul că formaţia blanco este superioară, chiar dacă trecuse prin momente destul de grele timp de 20 de minute.


De notat şi faptul că de la Diego Milito (2010) încoace, niciun alt jucător nu mai reușise o dublă într-o finală de Liga Campionilor. Atunci, argentinianul a marcat ambele goluri în victoria lui Inter cu Bayern, scor 2-0.

600 de goluri a înscris Ronaldo în întreaga carieră: lusitanul a punctat de 406 ori pentru madrileni, a înscris 118 goluri pentru Manchester United și a adunat doar 5 reușite în tricoul portughezilor de la Sporting.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...