Anunțul președintelui Real Madrid imediat după victoria de la Cardiff. Ce decizie a luat Florentino Perez

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Galacticii” au cele mai multe finale câștigate din istorie, 12 din 15, iar șeful madrilenilor s-a hotărât să risipească orice dubiu în privința unui subiect de mare interes, după ce acum patru săptămâni, presa spaniolă scria despre intențiile lui Florentino Perez de a găsi un înlocuitor pentru Zinedine Zidane.

Între timp, francezul de 44 de ani nu doar că a câștigat campionatul după cinci ani pentru madrileni, dar și a devenit primul antrenor din istorie care a cucerit Liga Campionilor doi ani la rând.

Impresionat de performanțele fostului jucător al Realului, Florentino Perez a anuțat după finala câștigată la Cardiff că Zidane are un contract pe o perioadă nedeterminată.

„Zidane poate rămâne pentru întotdeauna la Real. Orice suporter al Realului se mândrește cu el. El a venit la Madrid în 2001 și a crescut nivelul echipei. Era cel mai bun fotbalist al lumii la vremea respectivă. Acum, Zidane e cel mai bun antrenor al lumii. El conduce echipa de doar 17 luni, însă a reușit să facă tot ce și-a propus”, a declarat Perez.

Zidane: „Nu sunt cel mai bun din lume”

La conferința de după meci, tehnicianul francez a fost chestionat despre afirmația făcută de șeful său. „Nu, nu cred. Nu sunt cel mai bun antrenor din lume. E clar că voi rămâne la Real Madrid”, a spus Zidane. El a comentat și faptul că nu prea s-a manifestat la reușitele formației sale în finala de la Cardiff.

„În interior, sunt foarte bucuros. Poate că nu se citește pe fața mea, însă am avut un sezon de vis. Cu colectivul care e aici, putem obține orice performanță. Întreg clubul trebuie felicitat pentru acest rezultat”, a spus Zidane.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...