(VIDEO) „Căsuța de vacanță” a șefului adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a fost finisată: Are piscină și gard de sârmă ghimpată

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şeful-adjunct al Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Cavcaliuc, a finisat construcția „căsuței de vacanță” din Trușeni, pe care a reușit să o ridice în doar un an de zile. Jurnaliștii de la CrimeMoldova.com au filmat cu drona impresionantul imobil. Aceasta are piscină, baterii solare, livadă, dar și un teren de joacă pentru copii.

De menționat că funcționarul are un salariu lunar de 10 mii de lei.

Casa este situată pe teritoriul Întovărăşirii pomicole „Zarea” de lângă localitatea Truşeni din apropierea Chişinăului. Imobilul a fost construit pe un teren de 12 ari, pe care Cavcaliuc l-a procurat încă în anul 2004.

Casa, cu demisol şi mansardă, are o suprafaţă de aproape 180 de metri pătraţi şi este trecută în Registrul bunurilor imobiliare drept „căsuţă de vacanţă”.

Colonelul Cavcaliuc a avut grijă ca securitatea proprietăţii să fie asigurată la nivel: imobilul este ferit de ochii lumii de un zid de peste 2 metri, iar livada şi o parte din terenul de joacă este înconjurat de un gard cu sârmă ghimpată, motiv pentru care, gospodăria a fost supranumită de către vecini „zonă”, adică închisoare. Mai mult, imobilul este supravegheat video non-stop, scriu jurnaliștii de la CrimeMoldova.

Casa a fost dată în exploatare la 25 august 2016, iar la începutul lunii septembrie 2016 a fost înregistrată la cadastru.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...