04:04:09 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Țineți minte cazul de la Stăuceni, când o bandă a intrat într-un magazin și a bătut angajații? Ce s-a întâmplat cu atacatorii

Social 03.06.2017 14:30 Vizualizări5901 Autor: Ziarul National


Imaginile video în care mai mulți indivizi intrau, în februarie curent, într-un magazin de materiale de construcție din Stăuceni, suburbie a capitalei, și luau la bătaie angajații acestuia, distrugând și bunuri din interior, au făcut înconjurul internetului.

Detaliul care a șocat cel mai mult era că administrația magazinului s-a încuiat într-un birou și a chemat oamenii legii, dar câțiva agresori au spart geamul ușii, încercând să ajungă la cei din interior. Atunci, unul dintre angajați a scos arma și a tras mai multe focuri, unul dintre atacatori fiind ucis, iar alți trei - răniți.

Oamenii legii au declarat atunci că individul care decedase era anunțat în căutare și nu avea mult timp de când ieșise din închisoare. Motivul acestui incident ar fi fost un conflict între acesta și patronul magazinului.

Procuratura municipiului Chişinău anunță că a finalizat urmărirea penală şi a expediat dosarul în judecată, în această cauză fiind învinuiți opt indivizi. Procurorii susțin că în local au intrat atunci numi câțiva agresori, inclusiv patru care au mai avut anterior conflicte cu legea, ceilalți rămânând afară, gata să inervină în caz de necesitate.

Doi dintre atacatori sunt în arest, iar o parte dintre învinuiţi recunosc cele incriminate.

Oamenii legii au disjuns dosarul într-o procedură separată pentru complicii încă neidentificaţi ai primilor.

Dacă vor fi găsiți vinovaţi pentru huliganism şi pătrunderea ilegală în reşedinţa unei persoane, făptaşii riscă pedepse de până la cinci ani închisoare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md