O tânără de 19 ani din Pakistan, condamnată la moarte după ce a spus că a fost violată de o rudă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O tânără de 19 ani din Pakistan a fost condamnată la moarte după ce l-a acuzat pe vărul său de faptul că acesta a violat-o punându-i pistolul la tâmplă. Tribunalul civic a decis că chiar femeia este vinovată pentru că l-ar fi sedus pe violator, fapt pentru care trebuie să fie pedepsită.

Fata a spus că dormea în casa sa din orașul Rajanpur, Pakistan, când s-a întâmplat totul. Aceasta a anunțat despre viol la un tribunal civic care a învinuit-o pe ea de seducerea rudei sale, anunță Express Tribune.

Din consiliul instanței făcea partea tatăl presupusului violator care a recunoscut-o pe tânără vinovată, declarând-o drept depravată. Drept rezultat, instanța a decis condamnarea la moarte a tinerei sau vânzarea acesteia. Cât ține de violator, în privința lui nu a fost luată nicio măsură.

Fata însă nu s-a lăsat bătută, adresându-se împreună cu tatăl său poliției care a demarat o anchetă. La fel, pe numele membrilor consiliului „instanței” a fost eliberat câte un mandat de arest, la fel cum și pe numele violatorului. În același timp, tânăra a fost dusă la un azil, mai departe de localitate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...