(foto) Ziua Internațională a Ocrotirii Copilului a fost marcată la Chișinău printr-o expoziție de picturi

child

„Să promovăm talentul și creativitatea în școală!” – acesta a fost îndemnul participanților la Inaugurarea expoziției de pictură și grafică „Prin ani cu demnitate și succes”, organizată de Inspectoratul Școlar Național în parteneriat cu Instituția Publică Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Chișinău. Activitatea a fost organizată în contextul Zilei Internaționale a Ocrotirii Copilului cu scopul de a sensibiliza acanții educaționali în conștientizarea importanței educației și dezvoltării armonioase a copiilor, optând pentru un mediu sănătos, creativ și sigur.

Invitații speciali și conducerea liceului le-au vorbit copiilor despre importanța promovării școlilor cu profil de arte.  Atmosfera creată de lucrările plastice, grafice și obiectele de artizanat expuse pe holul Inspectoratului Școlar Național a fost completată de elevi de la profilul artelor muzicale, care au interpretat vocal și instrumental, melodii dedicate copilăriei.

Evenimentul este parte a proiectului „Educație și implicare prin talent și promovare”, care își propune să promoveze bunele practici ale instituțiilor de învățământ general cu profil arte, în scopul motivării și încurajării tuturor elevilor în crearea lucrărilor de artă și dezvoltarea competențelor culturale și civice.

Expoziția poate fi admirată în continuare pe holurile Inspectoratul Școlar Național din Chișinău, str. Alecu Russo 1, et. 11.

unnamed (2)

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente