Surpriză uriașă; Zidane și-a convocat fiul pentru finala Ligii Campionilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Zinedine Zidane l-a inclus fiul său, Enzo, în lotul lui Real Madrid pentru finala Ligii Campionilor împotriva lui Juventus, meci care se va disputa sâmbătă la Cardiff.

În vârstă de 22 de ani, mijlocașul a prins în acest sezon doar un meci oficial, în Cupa Regelui, cu echipa mare, în rest a evoluat la Real Madrid II, în Secunda B.

Internaționalul francez a fost jucător de bază la echipa secundă a ”galacticilor” în acest sezon, unde a marcat de cinci ori în cle 32 de apariții, unde a contribuit decisiv și cu cinci assisturi. Fără prea multe apariții mai sus de nivelul ligii a treia, Enzo Zidane a fost inclus de tatăl său în lotul de 25 de fotbaliști cu care Real Madrid încearcă să câștige Liga Campionilor. În acest sezon, Enzo a bifat o apariție (44 de minute) la prima echipă în Cupa Spaniei, cu Cultural Leonesa, scor 6-1, un amical cu Reims (26 de minute), scor 5-3 și două apariții în International Champions Cup, cu Chelsea și PSG.

Jucătorii convocaţi pentru finala Ligii Campionilor sunt: Navas, Casilla, Yáñez – Carvajal, Pepe, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Coentrão, Danilo – Kroos, James, Casemiro, Kovacic, Modric, Asensio, Isco, Enzo – Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Mariano, Morata.

Real Madrid joacă, sâmbătă, la Cardiff, finala Ligii Campionilor cu Juventus Torino. Meciul se dispută de la ora 21.45.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...