Ce faci în weekend? #diez îți recomandă evenimente la care să mergi sâmbătă, 3 iunie

event

Primul weekend al verii ți-a pregătit multe surprize frumoase. Sâmbătă ai ocazia să mergi la festivaluri, expoziții și filme. #diez a selectat câteva dintre ele pentru ca tu să-ți petreci ziua cât mai frumos.

# BBQ FEST 2017

În acest weekend, participă la cel mai mare festival BBQ din țară. Vizitatorii vor mânca frigărui, mici, cîrnăţei, fripturi, aripioare și vor putea participa la concursuri și tombole. Și în acest an, cei prezenți se vor putea distra la cursa de porci, la shoul vedetelor, pe terenul de joacă pentru copii. Află tot ce te interesează despre eveniment aici.

# Campionatul open al Republicii Moldova la supermaraton

Dacă îți place să alergi, ai participat la vreun maraton și vrei să-ți depășești limitele, participă în perioada 3-4 iunie la campionatul de maratonul de alergare pe distanțe lungi, organizat de Federația de Atletism din Moldova. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului.

# Foto la Uscat 9

Sâmbătă, 03 iunie 2017, între orele 10:00 și 17:00, în scuarul Grădinii Publice „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, pe Aleea Clasicilor, participă la o nouă expoziţie de fotografie în aer liber. Sforile vor fi deja întinse, tot ce trebuie să faci tu este să-ți imprimi pozele, să-ți iei nişte cleşte de uscat şi vii în parc. Citeşte cu atenție şi regulamentul. Mai multe detalii, pe pagina de facebook.

# Bunkasai – The Spirit of Japan 2017

Deja a devenit tradiție: în primul weekend din vară ne vom bucura împreună de cea de-a IV-a ediție a Festivalului Culturii Japoneze ,,BUNKASAI – Spiritul Japoniei” în Republica Moldova. Bunkasai 2017 aduce noi activități și oaspeți deosebiți din Țara Soarelui Răsare. Scopul este de a răspândi o parte din profunzimea culturii japoneze pentru a promova pacea, respectul, puritatea, aprofundând relațiile de colaborare și prietenie între Republica Moldova și Japonia. Toate detaliile, le găsești aici.

# Orange celebrează 10 ani cu The Prodigy

Sâmbătă, 3 iunie, în Piața Marii Adunări Naționale, The Prodigy va susține un concert incendiar. Concertul va fi însă deschis de un alt artist de talie internațională, identitatea căruia va fi o surpriză. Pentru a afla cine este, urmărește pagina de facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente