(foto) A fost dat start campaniei de emisie valutară #NuPlaha

NuPlaha

Inițiatorii campaniei #NuPlaha nu se rezumă doar la promovarea mesajului pe pagina de Facebook. De data aceasta, oamenii nu doar vor auzi și vor vedea, dar și vor pipăi bancnotele „ștampilate” cu hashtagul #NuPlaha.

„Am zis să ne sensibilizăm reciproc despre problema numărul unu din țara noastră – corupția la nivel înalt. În loc autoritățile să lupte cu corupția, ele o protejează.

Corupția ne costă pe toți zi de zi, însă nu ne costă nimic să ne arătăm, prin așa metode, dezacordul cu ceea ce se întâmplă în țară. O țară întreagă de oameni lucrează din greu pentru ca o altă mână de oameni să o ducă foarte bine în Moldova. Asta înseamnă că mai devreme sau mai târziu, banii noștri ajung tot acolo, sus, la ei, prin diferite scheme. De aceea, am zis că putem să le transmitem și un mesaj odată cu bancnotele.

Și este o metodă de a arăta că nu ne temem. O să ajungă timpul când #NuPlaha va fi pe fiecare gard. E doar un răspuns logic al societății la ceea ce se întâmplă în țară și cine este direct responsabil”, spus Dumitru Alaiba, unul din inițiatorii campaniei.

În prezent, pagina de Facebook #NuPlaha-Free Moldova are peste 30.000 de like-uri.

NuPlaha

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente