13:26:30 19.04.2024
Stiri

VIDEO // BĂTAIE între fani: Cei ai echipei „Zimbru” i-ar fi luat la pumni pe fanii „Șheriff”-ului. Câțiva au ajuns în stare GRAVĂ la spital

Sport 02.06.2017 15:19 Vizualizări2294 Autor: Ziarul National


Un grup de fani ai echipei de fotbal „Sheriff” de la Tiraspol a fost luat la bătaie în timp ce staționa în apropiere de Condrița, suburbie a capitalei, după meciul de miercuri dintre FC „Sheriff” și „Dacia”, câștigat de primii.

Aceștia s-au adresat la poliție și au povestit că au fost atacați de către un grup de persoane necunoscute, cu cagule pe cap și înarmați cu pumnale și bâte.



Expertizele medico-legale ale victimelor au arătat că acestea s-au ales cu leziuni corporale grave.

Poliția a inițiat cercetări și i-a reținut pentru 30 de zile pe doi tineri, de 25 și 26 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, bănuiți de huliganism și vătămare intenţionată gravă.

Oamenii legii susțin că presupușii făptași sunt membrii galeriilor de fotbal „Ultra Boys, Bad Boys și Destroys”.

Aceştia şi-au recunoscut vina parțial, motivul atacului fiind un conflict mai vechi dintre suporterii Clubului de fotbal „Zimbru Chișinău” și cei ai „FC Sheriff Tiraspol”.

La puțin timp după meciul de pe 31 mai, forțele de ordine au efectuat 17 percheziții la domiciliile persoanelor reținute, unde au fost depistate și ridicate două bâte din lemn, patru măști, șapte perechi de mănuși pentru lupte, haine asemănătoare cu cele cu care persoanele au participat la comiterea infracțiunii, două cuțite de luptă, trei torse fumigene, uniformă de gală pentru colaborator de poliție, mască antigaz, două căști antiglonț, 10 cartușe pentru armă de vânătoare de calibrul 12 mm, 35 de pachețele de staniol cu praf de culoare galbenă cu miros specific asemănător drogurilor, două pistoale pneumatice, multiple fulare și însemne ca suporteri ai echipei de fotbal „Zimbru Chișinău”, seringi, tuburi și blistere cu pastile anabolice.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă să ajungă la închisoare de la trei până la 12 ani sau să plătească amenzi în mărime de la 27 500 la 52 500 de lei.

Acum, polițiștii identifică și celelalte persoane care au participat la bătaia dintre fanii celor două cluburi de fotbal.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md