(foto) De Ziua Copilului, împreună cu BEMOL

bem5

Compania BEMOL a sărbătorit Ziua Internațională a Copilului alături de un grup de elevi extraordinari, de la școala-internat din satul Hîrbovăț, raionul Călărași. Copiii au fost invitați la unul din localurile E’La Cafe din Chișinău, unde angajații BEMOL le-au pregătit o masă de sărbătoare și cadouri pentru fiecare.

„Ne-am propus să organizăm o zi mai colorată și plină de surprize pentru ei. Din păcate, nu toți copiii au posibilitatea să se bucure de micile plăceri ale copilăriei, în fiecare zi. Iar prin acțiuni de acest gen, Compania BEMOL trage un semnal de alarmă –  Fericirea fiecărui copil contează! Doar împreună, în calitate de actori social-responsabili ai acestei țări, vom reuși să oferim copiilor tot de ce au ei nevoie, pentru o copilărie fericită”, a specificat Olga Ursu, reprezentant oficial BEMOL.

Toți copiii invitați la E’La Cafe au avut parte de o primire caldă și o atmosferă prietenoasă, pe tot parcursul sărbătorii. Pentru a degaja atmosfera, de la bun început, compania BEMOL a oferit tuturor elevilor cadouri. Apoi toată lumea a savurat pizza cu plăcere. Spre final, gazda ElaCafe i-a surprins cu specialitatea casei – gogoși calde cu ciocolata!  Emoțiile copiilor au izbucnit într-un val de aplauze, moment absolut remarcabil pentru toți cei prezenți.

După mica petrecere, copiii au plecat în centrul capitalei unde au participat la un program festiv complex, pregătit de Ministerul Afacerilor Interne.

Compania BEMOL dorește tuturor copiilor un sincer „La Mulți Ani!” și o copilărie fericită, lipsită de griji.

bem1 bem2 bem3 bem4 bem5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente