Bestseller anunță super reduceri de vară de 85% la peste 100 de cărți

foto de baza

Bestseller anunță Super Reduceri de Vară de 85% la peste 100 de cărți. Promoția va avea loc în perioada 2-9 iunie 2017. Reducerile sunt disponibile online pe www.bestseller.md și în librăria Bestseller. Books, Tea & Coffee din str. Drumul Viilor, 36/1, Chișinău.

Iubitorii de literatură se vor putea bucura de reduceri de 85% la peste 100 de titluri de carte din diverse domenii: literatură artistică universală și română, cărți de artă și istorie, cărți pentru copii și adolescenți, enciclopedii ș.a.

Top 5 cele mai vândute cărți ale momentului sunt: „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga, „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose, „Amintiri din viitor”, Vol. III de Andreea Russo, „Cugetările unui (ne)cunoscut” de Dorian Furtună și „Vara în care mama a avut ochii verzi” de Tatiana Țîbuleac.

foto corpul stirii

Bestseller este o companie a cărei misiune este perfecționarea accesului la cunoștințe prin activitatea de publicare și vânzare de cărți. Viziunea Bestseller este ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă. Librăria „Bestseller – Books, Tea & Coffee” a fost lansată cu scopul de a îmbunătăți experiența de procurare a cărților, cititorii având posibilitatea să lectureze, savurând o cafea într-o ambianță plăcută.

„Părinţii ne ajută să devenim oameni, cărţile să rămânem.” — Aurelian Silvestru

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente