(doc) Ce evenimente vor avea loc în Capitală de Ziua Internațională a Copiilor

copii
Foto: timisoaraonline

De Ziua Internațională a Copiilor, Primăria Capitalei organizează un șir de evenimente dedicate celor mici. De nelipsit în program vor fi concertele, concursurile de talente și alte programe distractive și interactive. Vezi mai jos care sunt orele și locațiile acțiunilor. 

În aceeași zi, sunt organizate multe alte evenimente dedicate Zilei Copiilor. La data de 1 iunie, începând cu ora 10 în scuarul catedralei, se va desfășura o nouă ediție a Festivalului Văcuțelor „Căsuța Mea”. Acolo, pictorii vor transforma văcuțele în adevărate obiecte de artă, vopsindu-le în culori vii și atractive pentru micuți.

Pe parcursul întregii zile, la Moldexpo va avea loc KID’S EXPO, unde copiii vor avea parte de un program divers cu o muțime de gustoșenii, cadouri și suprize. Iar părinții vor putea participa la un seminar prezentat de bloggera și jurnalista Lilia Ojovan.

Trei zile mai târziu, Ziua Internațională a Copiilor va fi sărbătorită în zbor! Peste 50 de micuți vor avea șansa să zboare gratuit alături de piloții din țara noastră deasupra orașului Vadul lui Vod și să participe la expoziții și întâlniri cu piloți din țara noastră.

Indiferent de ce decizi să faci în această zi, echipa #diez îți dorește o zi cu soare și multe zâmbete!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente