Iurie Chirinciuc aflat în arest preventiv, își sărbătorește ziua de naștere. Mesajul încurajator din partea liderului PL

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ministrul suspendat al Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, care și-a depus demisia alături de mai mulți colegi liberali cu funcții ministeriale, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Cu acest prilej, liderul PL, Mihai Ghimpu, i-a adresat un mesaj de felicitare, menționând că, chiar dacă trece o perioadă grea, colegii îi sunt alături și cred în nevinovăția sa.

„Ne face o deosebită onoare să Vă felicităm, dorindu-Vă să aveți parte și de acum încolo de multă sănătate, fericire, prosperitate și noi succese în tot ceea ce vă propuneți să realizați. Chiar dacă în aceste momente traversați o perioadă grea, suntem alături de Dstră, credem în nevinovăția Dstră și suntem convinși că Adevărul, Dreptatea și Libertatea va triumfa”, se arată în mesajul lui Mihai Ghimpu.

Lideul PL mai menționează că Iurie Chirinciuc este o un bun român, care toată viața prin activitatea a luptat pentru cauza națională a românilor și a contribuit enorm la ridicarea sutelor de monumente în satele Republicii Moldova, în memoria celor deportați, „făcându-le dreptate în acest fel”.

„În această zi specială pentru Dstră Vă dorim noroc, fericire, realizări frumoase, succes, speranță și multă armonie și căldură în casa și familia Dvs. La Mulți Ani!”, a mai menționat liberalul.

Iurie Chirinciuc a împlinit astăzi vârsta de 56 de ani și este președintele Organizației Teritoriale PL Ungheni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...