5 motive să participi la tabăra English Summer Camp și să înveți engleza alături de tineri din Marea Britanie

IU1NLVIF3Q
Foto: Lela Johnson

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani sunt invitați să participe la cea mai cool tabără internațională de limba engleză, „Lost in Paradise”, unde vor avea ocazia să se distreze alături de alți tineri din Marea Britanie, dar și să își îmbunătățească engleza.

Organizatorii #ESC 2017 îți oferă cinci motive pentru care ar trebui să participi la tabăra de engleză:

#1. Înveți engleza direct de la vorbitorii nativi – vor fi și traducători, pentru orice nivel.

#2. Îți vei face prieteni noi atât din țară, cât și de peste hotare – la tabără vor participa tineri studenți veniți din Marea Britanie.

#3. Vei petrece o vară de neuitat pe malul râului Nistru – tabără Fauna se află la Vadul lui Vodă, lângă plajă, direct pe malul râului.

#4. Vei avea parte de un program dinamic și divers – timp liber, plajă, sărituri de la înălțime, discuții cu tematică biblică, lucru în echipe, jocuri de echipă etc.

#5. Rămâi cu amintiri de neuitat și timp valorificat – fiecare va pleca acasă cu multe amintiri plăcute și cu noi cunoștințe.

Prețul taberei este de 799 de lei/persoană, sumă care include cazarea, masa și activitățile taberei. Rezervările se fac pe baza depunerii unui avans de 200 de lei/persoană, în funcţie de locurile disponibile.

Formularul de participare poate fi accesat AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente