Continuă agitația în Manchester: City va anunța luni un nou transfer de răsunet

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

După o săptămână în care a anunțat că mai mulți jucători vor părăsi clubul în vară și în care a confirmat venirea lui Bernardo Silva, Manchester City se pregătește să parafeze, luni, un nou transfer important.

Potrivit jurnalistului Sam Lee de la Goal.com, care citează surse apropiate de club, ”cetățenii” vor anunța luni aducerea unui nou jucător cu nume, iar marți sau miercuri acesta va fi prezentat oficial.

Viitorul fotbalist adus de Manchester City ar putea fi unul dintre Benjamin Mendy (fundaș stânga de la AS Monaco, dorit și de rivala Manchester United), Ederson Moraes (portar la Benfica) sau Kyle Walker (fundaș dreapta la Tottenham Hotspur).

Portarul brazilian de 23 de ani al portughezilor pare să aibă cele mai mari șanse să ajungă săptămâna viitoare la City, în schimbul unei sume de aproximativ 40 de milioana de euro.

Conform informațiilor jurnalistului de la Goal.com, Bernardo Silva, transferat oficial vineri, în schimbul a 50 de milioane de euro de la AS Monaco, este doar primul dintr-o serie de trei sau patru jucători cu nume pe care ”cetățenii” îi vor cumpăra în această vară.

Până să confirme venirea portughezului din Principat, City a anunțat, în această săptămână, că Jesus Navas, Gael Clichy, Willy Caballero și Bacary Sagna urmează să părăsească clubul. În plus, tot zilele trecute, Pablo Zabaleta a semnat cu West Ham United.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...