Gigi Becali a vorbit despre mai mulţi jucători pe care-i vrea la Steaua, a oferit şi nume, dar, deocamdată, nu s-a perfectat niciun transfer. Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al roş-albaştrilor, a spus, într-o intervenţie telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Fotbal Club” de la Digi Sport, care sunt planurile de achiziţii ale campionilor.

”Gigi a discutat şi cu Rădoi, dar vrea să ia 5 jucători care să joace imediat şi alţi 5 jucători de viitor, tineri. Sunt jucători pe care i-a ales Rădoi”, a spus Păunescu. 

Chestionat dacă Mirel Rădoi poate gestiona un vestiar de calibrul Stelei, Păunescu a replicat:

”Rădoi a avut un cuvânt greu de spus când era jucător, are personalitate şi cred că va trece rapid de la acest statut la cel de antrenor. Este puternic, ambiţios şi cred că poate face treabă foarte bună.

Între el şi Gigi Becali există o relaţie foarte bună, pe care nu a mai avut-o cu niciun alt antrenor, poate doar cu Gică Hagi. Rădoi are valenţe pentru a domina vestiarul şi de a ţine legătura dintre jucători şi conducere. Mereu au avut o relaţie apropiată, chiar şi în aceşti şase ani în care a fost plecat”.